WiFi as a Service

WiFi as a Service

Een zeer betrouwbare draadloze oplossing is WiFi as a Service. In plaats van een lokale oplossing gebruikt u Wifi as a Service als een maandelijkse dienst. U krijgt acces points op uw locatie die communiceren met een cloud oplossing. Zo beschikt u 24/7 over een veilig en snel netwerk.

Wat is WaaS?

WiFi as a Service, ook wel WaaS genoemd, is een service waarbij een snel en veilig draadloos netwerk wordt opgesteld voor uw bedrijf. Het is een volledig verzorgde dienst van IP-SecurITy inclusief onderhoud, updates, hardware en beheer. Hierdoor is het niet nodig om specialistische WiFi kennis en kostbaar apparatuur zelf in huis te hebben.

WiFi as A Service: Managed Services

Een groot voordeel van WiFi as a Service is dat storingen op afstand gemanaged kunnen worden. Dit noemen we Managed Services. U geniet van alle voordelen van deze dienstverlening en dat betekent dat u geen grote aanbestedingen of investeringen hoeft te doen. Een slimme dienst met een flexibel abonnement. WaaS wordt onder andere vaak toegepast in het onderwijs en bij tijdelijke events.

De hard- en softwareoplossingen die wij gebruiken voldoen aan de hoogste normen van gegevensbescherming. Ons technisch team is in het bezit van alle benodigde kennis, jarenlange ervaring en certificeringen om een perfect werkende WiFi omgeving te realiseren.

Advies WiFi Netwerk

Wilt u liever geen abonnement maar zelf een WiFi netwerk aanschaffen? Als specialist in draadloos internet kunnen we u adviseren bij de aanschaf van een betaalbaar en betrouwbaar WiFi netwerk. Draadloze netwerken zijn tegenwoordig zeer snel en stabiel maar ook de behoefte in bandbreedte en capaciteit neemt toe.

IP-securITy denkt met u mee welke draadloze oplossing het beste past bij uw bedrijf. We kijken niet alleen naar de huidige situatie maar zorgen er ook voor dat u klaar bent voor de toekomst. We adviseren een systeem waarbij eventuele uitbreiding in capaciteit of locaties gemakkelijk te realiseren zijn.

Voordelen

  • Snel en veilig WiFi netwerk
  • High-end hardware
  • 24/7 Monitoring
  • Geen grote investering vooraf
  • U betaalt alleen voor het gebruik
  • Flexibel abonnement
  • Ook ideaal voor tijdelijke events

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd of Wifi as a Service de beste oplossing is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.