ONZE AANPAK

Hoe wij werken

De focus van IP-SecurITy is gericht op het uitdenken, beheren, bewaken en onderhouden van de IT-infrastructuur en security van uw bedrijf. Om dit proces van A tot Z in goede banen te leiden is een gedegen plan van aanpak en heldere communicatie nodig, met als resultaat:

Een perfect passende IT infrastructuur voor uw bedrijf, die betrouwbaar, veilig en 24/7 operationeel is.

STAP 1

Het uitdenken en ontwerpen van een IT-omgeving is maatwerk. Het meedenken en in kaart brengen van uw wensen is het startpunt. We bespreken alle mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek maken onze technisch specialisten een plan van aanpak en eerste design.

STAP 2

Samen met u nemen we dit ontwerp nauwkeurig door en is er uiteraard ruimte om wijzigingen aan te brengen en vragen te stellen. De volgende stap in het traject is het daadwerkelijk bouwen. De specialisten van IP SecurITy brengen het ontwerp tot leven in een testomgeving.

STAP 3

De laatste fase is het stapsgewijs implementeren. Duidelijke communicatie en timing is zeer belangrijk in dit proces. Na een testfase gaat het IT project live. We houden u natuurlijk van elke stap op de hoogte om uptime te garanderen en downtime te minimaliseren.

Maatwerk oplossingen

Het inrichten en beheren van een betrouwbare en veilige IT omgeving is maatwerk. Elke organisatie heeft een ander eisenpakket. Ons dienstenpakket is hierop afgestemd: de mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy is gecertificeerd partner van onder andere Juniper, Pulse Secure, Huawei en Mist AI.

We zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen op ICT gebied. Of het nu gaat om het aanleggen van een netwerk voor een tijdelijk event, het implementeren van routers of het realiseren van een Virtual Private Network: onze specialisten gaan graag aan de slag.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies over uw IT infrastructuur of Network Security? Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.