Tijdelijke Event Oplossingen

(Tijdelijke) Event Oplossingen

Als u een event gepland heeft of gebruik gaat maken van een tijdelijke locatie wilt u natuurlijk een goede en veilige netwerk-omgeving voor gebruikers en bezoekers. IP-SecurITy is door zijn jarenlange ervaring expert op het gebied van tijdelijke event oplossingen, zoals de aanleg van event IT infrastructuren, temporary WiFi netwerken en werkplekken met randapparatuur op locatie.

Tijdelijke Event Oplossingen

Of u nu een congres, beurs, festival, concert of een ander evenement organiseert, snel en stabiel internet is een belangrijk onderdeel tijdens het gehele evenement. IP-SecurITy levert advies en ICT projectbegeleiding op het gebied van tijdelijke netwerken, netwerkbeveiliging, internetverbindingen en wifi hotspots op locatie.

Ook als uw bedrijf moet verhuizen naar een tijdelijke locatie, kunt u onze specialisten inschakelen om de werkplekken en tijdelijke IT Infrastructuur op te bouwen en te monitoren. Vooraf maken we een duidelijk plan van aanpak, zodat uw bedrijfsproductiviteit optimaal blijft.

IP-SecurITy denkt met u mee

Een strakke organisatie en heldere communicatie zijn belangrijke aspecten als het gaat om tijdelijke events. Ons team is 24/7 bereikbaar tijdens het evenement en kan dus direct schakelen als er problemen zijn met de netwerk performance.

Van tevoren worden de netwerkeisen duidelijk in kaart gebracht en adviseren wij u wat de beste, meest efficiënte en kostenbesparende oplossing is. Voordat het event plaats vindt maken we een testomgeving om te controleren of de ingezette tijdelijke event oplossingen optimaal functioneren.

Ons technische specialisten zijn in het bezit van alle benodigde kennis, ervaring en certificeringen om het event op IT gebied vlekkeloos te laten verlopen.

Voordelen

  • Efficiënt en kostenbesparend
  • Professioneel netwerk op locatie
  • Veilig en stabiel internet
  • 24/7 support en monitoring

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Heeft uw organisatie een (tijdelijk) event gepland en dient er een IT Infrastructuur aangelegd te worden? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.