Network Security

Network Security

Network Security omvat elke activiteit die is bedoeld om de bruikbaarheid en integriteit van uw netwerk en data te beschermen. Het betreft zowel software- als hardware toepassingen en richt zich op een verscheidenheid aan bedreigingen. Met een effectieve netwerk beveiliging wordt de toegang tot uw netwerk te allen tijde beschermt.

Network Security: een must

Met Network Security beschermt u uw netwerk onder andere tegen misbruik, diefstal, ongewenste toegang en datalekken. Bij het goed toepassen van netwerkbeveiliging wordt de IT-infrastructuur niet alleen beveiligt tegen gevaren van buitenaf. Network security beschermt ook de binnenkant van uw IT-infrastructuur.

Het creëert een veilige omgeving voor apparaten, gebruikers en applicaties die verbonden zijn met het netwerk. Het is een allround beveiliging en maakt gebruik van drie belangrijke onderdelen: hardware, software en cloud services.

Complex, maar onmisbaar

Een netwerk optimaal beveiligen is complex. Het moet aan veel regels en configuraties voldoen. Maar het onmisbaar, want het garandeert de toegankelijkheid en betrouwbaar van het gehele vaste en/of draadloze netwerk. Cybercriminelen spelen in op de zwakke plekken binnen een IT-infrastructuur. Met een gedegen Network Security plan kan uw bedrijf ze het hoofd bieden.

De componenten van Network Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit verschillende componenten. De meest bekende zijn firewalls, anti-virus programma’s en acces control. Ze zijn belangrijke bewakers van uw netwerk. Ze filteren binnenkomend verkeer en controleren welke personen toegang hebben tot bedrijfs-kritische informatie.

Minder bekende onderdelen van netwerkbeveiliging zijn email- en application security en data loss prevention. IP-SecurITy geeft u graag een helder advies over alle mogelijkheden op het gebied van Network Security.

Voordelen

  • Veilige IT Infrastructuur
  • Firewalls en Acces control
  • Preventie data loss
  • Email en applicatie security
  • 24/7 support en monitoring

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Wilt u weten of de netwerkbeveiliging van uw organisatie optimaal is? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.