IT Infrastructuur

IT Infrastructuur

Een goede IT Infrastructuur vormt de basis van een sterke bedrijfsvoering. Een goed netwerk is betrouwbaar, sterk beveiligd en biedt een uniforme werkplek voor uw werknemers. Alle computersystemen binnen uw organisatie én de ondersteunende software en tools die nodig zijn om ICT toepassingen te beheren vormen samen de IT Infrastructuur.

Een betrouwbare IT Infrastructuur

Een goed werkend en stabiel netwerk is een must voor uw bedrijf. Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van internet en connectiviteit is het soms lastig om een keuze te maken. Wanneer het geen dagelijkse kost is dan kan de wereld van netwerken nogal overweldigend zijn. Zeker omdat de ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen.

Advies IT Infrastructuur

Advies inwinnen bij een netwerk specialist helpt u om de juiste beslissing te nemen die past bij uw bedrijfsactiviteiten. Een IT Infrastructuur moet voldoen aan uw eisen en toekomstbestendig zijn. IP-Security levert maatwerk. Onze consultants geven een gefundeerd advies, waarbij vele factoren een rol spelen. Wat voor netwerk heeft u nodig voor een optimale productiviteit? Welke technologie past er het beste bij uw bedrijfsactiviteiten? Heeft een vast of draadloos netwerk de voorkeur?

Betrouwbaar, veilig en stabiel netwerk

Om u advies te geven over een betrouwbaar en stabiel netwerk te kiezen gaan we graag met u in gesprek. Door een gedegen stappenplan brengen we uw wensen en eisen in kaart en adviseren wij u de beste netwerk oplossing voor uw organisatie.

IP-security werkt met verschillende internet technologieën en partners zoals Juniper, Mist AI,
Aruba, Huawei, Fortinet, Pulse Secure en Cisco. Door een jarenlange samenwerking met deze leveranciers kunnen we altijd een betaalbare netwerk oplossing bieden die aansluit op uw behoeften.

Omdat de technologische ontwikkelingen op het gebied van netwerken en internet elkaar in hoog tempo opvolgen, kijkt IP-SecurITy altijd vooruit. Met als doel een toekomstbestendige IT omgeving. Zo worden onnodige kosten voorkomen en bent u in de toekomst gemakkelijk schaalbaar.

Voordelen

  • Betrouwbaar en veilig
  • Operationeel en snel
  • Toekomstbestendig
  • 24/7 support en monitoring
  • Uniforme werkplek
  • Schaalbaar maatwerk

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Op zoek naar een betrouwbare en veilige IT infrastructuur voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.