Network as a Service

Network as a Service

Steeds vaker kiezen organisaties voor Netwerk as a Service. Simpel gezegd: een netwerk waarbij u maandelijks een vaste bijdrage betaald én waarbij u werkt met vernieuwende technologie. IP-securITy kan samen met u bekijken of Netwerk as a Service een geschikte optie is voor uw organisatie.

Wat is NaaS?

In het kort is Network as a Service de gehele (of gedeeltelijke) uitbesteding van de IT infrastructuur en het netwerkbeheer tegen schaalbare, vast kosten per maand. NaaS is een slimme dienst om meer tijd en capaciteit vrij te maken binnen uw organisatie.

IP-SecurITy draagt zorg voor alle aspecten rondom uw ICT omgeving. Denk hierbij aan het implementeren van de juiste netwerk- en beveiligingsfunctionaliteiten, het uitvoeren van wijzigingen en updates en natuurlijk het 24/7 monitoren van alle systemen. Zo voldoet het netwerk altijd aan de juiste eisen en vormt het een solide basis voor de data verwerking en communicatie binnen uw organisatie.

Een NaaS contract kan bestaan uit verschillende componenten en diensten. Van tevoren worden duidelijke afspraken gemaakt over welke aspecten u wilt uitbesteden. We adviseren u hier graag in, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Network as a Service: ICT uitbesteden aan specialisten

Goed beheer van de totale IT-infrastructuur en Network Security vereist specialistische kennis. Deze kennis is schaars. We zien steeds vaker dat bedrijven hun IT beheer toevertrouwen aan een externe partij. Dat is een goede ontwikkeling, want ICT is één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie. Het is belangrijk, of beter gezegd noodzakelijk, dat uw netwerk 24/7 stabiel en secure is.

Ons technisch team is in het bezit van alle benodigde kennis, jarenlange ervaring en certificeringen om het volledige beheer uit handen te nemen.

Voordelen

  • Uw ICT beheer uitbesteed
  • Vast maandbedrag: Pay per Use
  • Toekomstbestendig netwerk
  • 24/7 support en monitoring
  • Altijd up to date & secure

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd of Network as a Service de beste oplossing is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.