Virtual Private Network (VPN)

Virtual Private Network

Thuiswerken is momenteel actueler dan ooit. Om uw medewerkers te voorzien van een optimale verbinding is het mogelijk om door middel van een Virtual Private Network (VPN) een veilige en betrouwbare verbinding met uw lokale bedrijfsnetwerk te maken. VPN is steeds vaker een vast onderdeel van de IT Infrastructuur van een bedrijf.

Wat is VPN?

VPN staat voor virtual private network (of virtueel privénetwerk). Het is een dienst die de internetverbinding van uw medewerkers versleutelt en de online privacy beschermt. VPN fungeert als een versleutelde tunnel dat data, identiteit en IP-adressen verbergt voor de buitenwereld. Het netwerk is dus alleen toegankelijk voor aangewezen gebruikers.

Hoe werkt een Virtual Private Network?

Simpel uitgelegd: wanneer u een website probeert te openen, ontvangt uw internetprovider normaal gesproken dit verzoek en deze stuurt u door naar de bestemming. Maar wanneer u verbinding maakt met een Virtual Private Network, vindt er een omleiding plaats via een VPN-server. Het verandert uw IP adres en verbergt uw virtuele locatie.

Thuiswerken met VPN

Voor thuiswerken en home offices is VPN een gebruikelijke en veilige oplossing. Steeds meer bedrijven willen thuiswerkplekken mogelijk maken, locaties met elkaar verbinden of klanten en partners toegang geven tot hun eigen IT-infrastructuur. Al dit verkeer dient goed beschermd te worden tegen onbevoegde toegang van derden.

IP-SecurITy adviseert u graag over de toepassingsmogelijkheden van VPN’s en Network Security. Onze specialisten zijn in het bezit van alle benodigde kennis, jarenlange ervaring en certificeringen om een veilig, stabiel en private IT infrastructuur te realiseren.

Voordelen

  • Veilig thuiswerken
  • Privacy bescherming
  • Versleuteld verkeer
  • Access control
  • 24/7 support en monitoring

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de VPN mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.