Switching & Routing

Switching & Routing

Een netwerk is zo georganiseerd, dat het computers en randapparatuur met elkaar verbindt met behulp van twee benodigdheden: switches en routers. Door middel van switching en routing kunnen apparaten die zijn verbonden met uw netwerk eenvoudig met elkaar en met andere netwerken communiceren.

Wat is Switching & Routing?

Routers en switches lijken weliswaar op elkaar, maar ze doen verschillende dingen binnen netwerk. Switches koppelen meerdere apparaten binnen hetzelfde netwerk in een gebouw aan elkaar. Een switch kan bijvoorbeeld uw computers, printers en servers aan elkaar koppelen, zodat er een netwerk van gedeelde bronnen gecreëerd wordt. De switch fungeert als controller.

Routers hebben een andere werking. Ze analyseren de gegevens die via het netwerk worden verstuurd, verpakken en versturen het naar een ander netwerk. Routing verbindt uw bedrijf dus met de buitenwereld. Zowel intern als extern is een goede Network Security van groot belang.

Cisco en Juniper

Wij maken meestal gebruik van de producten van Cisco en Juniper. Zij hebben de meest hoogwaardige switching en routing technologieën om beschikbaarheid, stabiliteit en functionaliteit van netwerken te garanderen.

Afhankelijk van uw bedrijf en uw geplande netwerk infrastructuur kunt u kiezen uit routers en switches met verschillende mogelijkheden en componenten die de algehele performance bepalen. Denk hierbij aan functies als VoIP telefonie, Virtual Private Network en Firewalls.

IP-SecurITy adviseert in professionele oplossingen voor kleine tot grote netwerken. Of het nu gaat om 10 werkplekken, 800 of een compleet datacenter: ons ervaren en gecertificeerde team realiseert netwerken waar u op kunt bouwen. Onze consultants gaan graag met u in gesprek.

Voordelen

  • Snelle interne verbindingen
  • Cisco en Juniper Networks
  • Toekomstbestendige technologie
  • 24/7 support en monitoring
  • High-end Hosting

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de switching & routing mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.