Internet Service Providers

Internet Service Providers

Als er over een Internet Provider wordt gesproken, bedoelt men meestal de Internet Access Provider. Dit is een bedrijf die er voor zorgt dat een computer of een mobiel verbinding kan maken met het internet. Dat kan bijvoorbeeld via kabel, WiFi, 5G of ADSL. Internet Service Providers bieden naast internettoegang ook andere gerelateerde diensten aan, zoals (zakelijke) maatwerk hosting en mailadressen.

Welke Internet Service Provider kiezen?

Er zijn veel Internet Service Providers actief, zowel nationaal als internationaal. De uiteenlopende tarieven zijn afhankelijk van de gebruiksbehoeften en het geleverde serviceniveau.

Zonder gedegen kennis van zaken is het moeilijk om de juiste ISP te kiezen, zeker als het gaat om zakelijke IT infrastructuur. De basis van steeds meer bedrijven is internettoegang, eigen beveiligde servers en de snelheid van de verbinding. Het is dus van groot belang dat uw organisatie een perfect passend contract afsluit met de meest geschikte Internet Provider.

Advies ISP voor bedrijven

Wij kunnen voor u berekenen hoe u voor relatief lage kosten de beste Internet Service Provider voor uw organisatie selecteert. IP-SecurITy maakt uitsluitend gebruik van betrouwbare partijen en werken nauw samen met deze ISP’s.

Bij het kiezen tussen de verschillende ISP-opties is het belangrijkste om de behoeften van uw organisatie in kaart te brengen. Hoeveel werk zal er online worden gedaan en hoe afhankelijk zal de communicatie van het bedrijf zijn van e-mail en andere online diensten? Hoeveel dataverwerking vindt er plaats en vanaf hoeveel locaties moet er acces zijn?

Het antwoord op deze vragen bepaalt bijvoorbeeld de bandbreedte die nodig is: een eenvoudige inbelverbinding, een draadloze omgeving of een high-end breedbandverbinding die honderden medewerkers tegelijkertijd van een snelle verbinding kan voorzien.

Voordelen

  • Schaalbaar
  • Stabiel en veilig
  • Maatwerk hosting
  • Altijd en overal internet
  • 24/7 support en monitoring

IP-securITy regelt het.

Benieuwd naar onze dienstverlening? De mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy biedt verschillende IT solutions aan voor organisaties, scholen en instellingen. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de beste Internet Service Provider voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.