CONSULTANCY

Consultancy

IP-SecurITy voorziet bedrijven van helder advies en is gespecialiseerd in het leveren van professionele projectbegeleiding. Of het nu gaat om het maken van een netwerkscan, security, het outsourcen van ICT beheer of het begeleiden van (grote) infrastructuur trajecten, u kunt rekenen op onze ondersteuning.

Bij de implementatie van een nieuwe IT infrastructuur zijn goed advies, voorbereiding, planning en begeleiding een must.

ADVISEREN

Wij gaan graag met u in gesprek en geven een duidelijk onderbouwd advies. In een taal die begrijpelijk is. Dat praat gemakkelijker en zorgt ervoor dat uw wensen en het uiteindelijke resultaat naadloos op elkaar aansluiten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in een breed scala aan ICT projecten. Of het nu gaat om het opzetten van een netwerkomgeving met email voorziening, VPN, het aanleggen van een Firewall, het ontwerpen van een klantrelatiesysteem of het bouwen van een Wifi netwerk voor een tijdelijk event: IP-SecurITy komt met een helder advies.

BEGELEIDEN

Na het in kaart brengen en adviseren begint het traject. Indien u om welke reden dan ook geen capaciteit of expertise in huis heeft om het project te begeleiden dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen.

IP-SecurITy is gespecialiseerd in het leveren van professionele projectbegeleiding. We stroomlijnen de processen, de planning en de communicatie zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. U kunt uw focus houden op het behalen van de bedrijfsdoelen. En op momenten dat het u uitkomt, kunt u bij ons terecht voor informatie over de voortgang.

Onze partners

IP-SecurITy is partner van verschillende IT ontwikkelaars, leveranciers en fabrikanten. Wij hebben alle benodigde certificeringen én ervaring in huis. We zijn trots op onze partnerstatus met Pulse Secure, Mist AI, Juniper Networks, Huawai, Hewlett Packard, Aruba, Cisco en Fortinet. Het zijn de beste en meest betrouwbare partners in de wereld van Security & Networking. Zo kunnen we elk bedrijf van dienst zijn met de beste ICT oplossingen.

Maatwerk oplossingen

Het inrichten en beheren van een betrouwbare en veilige IT omgeving is maatwerk. Elke organisatie heeft een ander eisenpakket. Ons dienstenpakket is hierop afgestemd: de mogelijkheden zijn eindeloos. IP-SecurITy is gecertificeerd partner van onder andere Juniper, Pulse Secure, Huawei en Mist AI.

Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend advies over uw IT infrastructuur of Network Security? Wij gaan graag met u in gesprek.

Vul het contactformulier in of bel ons op 078-8902227. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.